A1 på Danderyd-Täby BK

Ja, jösses. När man trummar ihop 13 träningsnördar i ett mindre utrymme, då blir det inte en död minut! 17 timmar har vi grottat ner oss i stort och smått i agilityträningens underbara värld. Slalomingångar, slalomutgångar, kontaktfält, gungteknik, kroppskontroll, pilatesbollar och markarbete – you name it. Det finns visst hur mycket som helst att prata om. Jag känner inte att vi egentligen blev klara med någonting.

Å andra sidan, blir man någonsin klar med agilityträning?

Stort tack till Jessica och Danderyg-Täby BK för kanonarrangemang och till kurserna för häftiga diskussioner och idéer som bara flög i luften mest hela tiden. Jag flyter fortfarande på adrenalin – härligt!

 

Och lilla fröken Jo då? Hon har varit kurshund och uppfört sig över förväntan. Sovit bort en massa tråkig tid. Tiggt godis på sitt charmerande vis. Demonstrerat lite övningar och NÄSTAN kunnat gå i koppel trots att en hund körde på hinder. Men bara nästan. Hon kan LIGGA eller SITTA tyst och titta på. Men stå eller gå är SVÅRT! Då vill man liksom bara slinka dit och hjälpa till. Det har dock varit mentalt jobbigt för henne – pussgurkan sover som en liten gris nu.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s